Kilian Trade

За фирмата

Килиан инвест бе създадена от екип от професионалисти, с намерението да предостави подходящи съвети и полезни решения за вашата бизнес кауза. Нашият екип от отдадени на професията си финансови анализатори и специалисти имат за цел да помогнат и подготвят компанията ви за всички рискове, да оптимизират разходите ви, да ви дадат добри инвестиционни насоки и да създадат успешен бизнес план за нуждите вашата организация. Чрез нашият подход към всеки клиент, ние ще ви накараме да усетите привилегията да бъдете наши клиенти. Посредством професионалните ни решения в много бизнес области, които можем да ви предложим, вие ще имате осезаемо предимство пред конкуренцията. Нашата цел е да ви накараме да бъдете доволни от подобренията в компанията си и състоянието, което тя ви носи. Разгледайте сайта ни добре, на него ще откриете разнообразни области, в които можем да ви дадем точен съвет и работещи решения. Добре дошли на сайта ни, за нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

 

Партньори

 

Анмарк и Ко

 

Петьо Рашев

 

Опит: над 24 години

Икономист, банкер, анализатор

 

 

Петьо Рашев  е пазарен анализатор с над 24 г. опит като дилър в банки и финансови институции. От 1 999 г. анализира, обучава и консултира физически лица и фирми на международните финансови пазари. Управител на консултанска фирма "Анмарт и Ко".

 

 

За компанията:

Ние сме екип от специалисти с многогодишен опит в банковото дело, анализирането и прогнозирането на международни пазари, обучението на валутни дилъри.В нашия екип влизат и високвалифицирани IT специалисти.

За повече от 20 г. работа на международните пазари се убедихме, че за постигане на успех са необходими качествено обучение и професионално консултиране. Ние осигуряваме и двете.

Нашите специалисти обучават и консултират търговци от 1999 г. Ежедневните анализи, търговските сигнали, персоналното консултиране предоставят сервиз от най-високо качество, а екипа от IT специалисти ще осигури най-съвременни технологични решения.

 

Универсална Консултантска Компания

 

Румен Запрянов

 

Опит 24 години

Икономист, банкер

 

Румен Запрянов е банкер с над 22 години стаж в банковата система. работил на различни позиции. 12 години работи като началник отдел Ликвидност и пазари на Алфа банк България, където е бил и председател на "Комитета за управление на активите и пасивите" (ALCO) на банката. В момента съдружник в Универсална Консултантска Компания ООД.

 

За компанията:

Универсална Консултантска Компания ООД е основана от екип специалисти с много години опит в банковата сфера. 

Универсална Консултантска Компания ООД работи с голям брой консултанти, които имат опит и дълбоки познания за компаниите и банковата система в България. Всички те са икономисти с доказан дългогодишен опит. Нашият експертен опит цели да предостави на клиентите ни финансови консултации, решения за управление на риска и проблеми свързани с финансирането. Когато предоставяме на клиентите си необходимите им съвети за финансово развитие, ние в Универсална Консултантска Компания ООД имаме на своя страна значителния опит във финасовата сфера за създаване на иновативни решения.

 

Екип
 

Петко Пишинов

Управител